Lamtumirë Gjeneral Parllaku

Me hidherim mesuam lajmin per largimin nga jeta te Gjeneral Rrahman Parllakut "Nderi i Qarkut Kukes ".
Ne emer te Keshillit te Qarkut ju percjellim ngushellimet e sinqerta familjareve dhe te afermeve te Gjeneralit.
Faleminderit per qendresen dhe per per burrerine Kuksiane treguar nder vite.
I perjetshem qofte kujtimi juaj ,u prehte ne paqe shpirti yt.
I gjithe Qarku i Kukesit do te jete krenar per ju.